Avslutningen på MTD

Avslutningen idag på MTD var väldigt intressant, iallafall om du frågar mig. Influgen från USA och med nådig Jet Lag så, klev David Bolinsky fram och påbörjade den sista föreläsningen för årets MTD. Sjukt kul att folk intresserar sig nog för utbildningen Medieteknik för att det ska gå att anordna MTD, extra kul och spännande blir det ju såklart när de kommer ända från USA.

Inner life of a cell David Bolinsky, VD för företaget XVIVO i Connecticut, USA, har med hjälp av medicinska forskare skapat fantastiska bilder och animationer över hur cellerna i vår kropp fungerar och hur dessa arbetar för att vi ska överhuvudtaget ska överleva. Bolinsky och forskarnas mål är att förklara komplexa processer i cellen med enkla bilder och animationer, för att ge både medicinska studenter, men även andra, en inblick hur det verkligen fungerar och ser ut.

David har tidigare bland annat varit ansvarig för medecinska illustrationer på Yale. Han ska berätta hur det går till när man gör illustrationerna och vilka fakta som används som underlag.






Comments
Posted by: matilda

du har en grymt fin blogg ska du veta :)

2009-03-27 @ 20:52:37
URL: http://elitecyclist.blogg.se/

Write a comment here:

Name:
Remember me?

E-mail: (Not shown)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback